Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alternatív gyógyítás képes leírás - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu
részletek »

Alternatív gyógyítás - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: urologus.tlap.hu » Alternatív gyógyítás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aviva módszer

Aviva módszer

A férfiak számára kifejlesztett gyakorlatsorok hatásosak a prosztataproblémák megelőzésében, megszüntetésében illetve segítenek a potenciaproblémák, impotencia elkerülésében, megszüntetésében. A módszer lényege, hogy a különböző okokból elcsúszott hormonszintet normalizálja, ezáltal megszünteti a problémák okát, így magát a problémát is. A gyakorlatok a genitáliás zónára koncentrálnak, vérbőséget okoznak, így garantáltan több oxigén és tápanyag jut el a célszervezetbe, illetve fokozódik, felgyorsul az ott lerakódott méreganyagok eltávolítása, a méregtelenítés folyamata is. Az Aviva módszer férfiaknak szóló gyakorlatai hatásosak prosztataproblémák enyhítésére, megszüntetésére, illetve impotencia, potenciazavarok megelőzésére, megszüntetésére. A torna hatására felmelegszik a prosztata és környéke, amely elősegíti a gyógyulást.

EMOST Saját Jel Terápia

EMOST Saját Jel Terápia

Az EMOST eljárás főként az idegrendszeri túlterheltségből adódó szabályozási zavarokra nyújthat megoldást. A módszer kifejlesztői az alvás folyamatát vizsgálva jutottak el a tudományos felismeréshez, majd az orvosi gyógymód kialakításához. A felismerés az, hogy az alvás során az autonóm idegrendszer önellenőrzést, majd regenerációt hajt végre. Ha ez az önellenőrzés például folyamatosan fennálló stressz miatt hiányos, akkor a természetes önregeneráció is elmarad, a betegségek kialakulásának a kockázata megnő. Ha ezt az önellenőrzési folyamatot be tudjuk indítani, akkor a szervezet jobban képes lesz a természetes regenerációs folyamatait újraszervezni illetve korrigálni, a regenerációs lépéseket befejezni. Az EMOST elektro-biostimulációs módszer a szervezet alapvető működési és szabályozási folyamataira gyakorol jótékony hatást. Az idegrendszeren keresztül éri el a panaszokat. A biológiai ön-helyreigazítás önellenőrzések kiváltásával, azaz a szabályozó ingerek és folyamatok leellenőriztetésével történik, így azok egymással automatikusan szinkronba kerülnek, ez pedig a biológiai folyamatok összehangolódását eredményezi.

Házi gyógymód

Házi gyógymód

Helyreállítja egészséged: a homeopátia Ez a szelíd gyógymód lehetőséget ad szervezetednek, hogy maga javítsa ki hibás működését. Hatására megindulnak az öngyógyító folyamatok, hiszen a kis golyócskák a megfelelő információkat juttatják el a beteg szervekhez. Az orvosok többsége is elismeri és alkalmazza a mellékhatásoktól mentes homeopátiát. A krónikus panaszokra, főként, ha délután 16 és 20 óra között erősödnek, a Lycopodium jelent enyhülést. A gyakori vizeletürítési ingert, az égő fájdalmat a Staphysagria csökkenti, különösen, ha hajlamos vagy elfojtani érzelmeidet, majd eluralkodnak rajtad a dühkitörések.

Intim torna férfiaknak

Intim torna férfiaknak

A rendszeres intimtorna végzésével a férfiak védhetik alhasi szerveiket, megelőzhetik az aranyér, a hímvessző és a here visszeres tágulatainak kialakulását. Ezen erek terheltsége egyrészt a törzsfejlődés során kialakult függőleges helyzetünknek tudható be, másrészt helytelen szokásainknak, melyekkel a gyenge vénafalakat nagy nyomásnak tesszük ki: görbe ülés, sok emeléssel járó fizikai munka, erőltetett ürítés stb.

Lézeres műtét

Lézeres műtét

'Sajnos nálunk még csak kevés helyen műtenek lézerrel az urológusok, pedig sok esetben ez kevésbé kockázatos, mint a hagyományos eljárások. A módszert külföldön is tanulmányozó szakember, Dr. Juhász Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Urológiai osztályának szakorvosa az előnyökről beszélt.' Az oldal az interjút tartalmazza

Mikrohullámú termoterápia

Mikrohullámú termoterápia

Ezek egyike a húgycsövön át, TranszUrethrálisan végzett Mikrohullámú Termoterápia (TUMT). Klinikánk lé­pést tartva a világon alkalmazott legújabb és legmodernebb gyógyítási módszerekkel elindította az ún. Hű­tött prosztata termoterápiát , azaz hűtéssel működő (kombinált) termoterápiás prosztata kezelést! Je­len­leg a BPH alternatív kezelési módszerei közül ez az első helyen választandó eljárás, melynek ered­mé­nyei a legjobbak nemzetközi referenciák szerint.

Szent János Kórház - aranyér orvos

Szent János Kórház - aranyér orvos

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége az aranyér kezeléséről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő aranyér kezelés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az aranyér kezelés esetén.Weboldalunkon tájékozódhat az aranyér kezelés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi eljárásoknak köszönhetően a kezeléseknek minimális a kockázata, nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Tuti menü