Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti egészségcentrumok képes leírás - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu
részletek »

Budapesti egészségcentrumok - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: urologus.tlap.hu » Budapesti egészségcentrumok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Budai Egészségközpont

Budai Egészségközpont

A Budai Egészségközpont ehhez kínál átfogó megoldást: célja, hogy tapasztalt, elismert orvosok magánpraxisainak összegyűjtésével megbízható egészségügyi hátteret és exkluzív szolgáltatásokat kínáljon minden partnerének. Partner-központú szemléletünknek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Budai Egészségközpont mára Budapest egyik vezető magán egészségügyi intézményévé vált. Budai Egészségközpont a magán egészségügyi piac legátfogóbb járóbeteg-szakellátó portfólióját nyújtja: mintegy 150 tapasztalt és neves szakember áll a páciensek rendelkezésére több mint 40 szakterületen. Az urológiai osztályon 4 szakorvos dolgozik, és többféle szűrési lehetőség közül lehet választani.

Coral Szakorvosi Centrum

Coral Szakorvosi Centrum

Urológus szakorvosunk egy korszerű ultrahang készülék segítségével a vese és uréter köveket azonnal vizsgálja. Prosztata daganatok diagnosztizálása és a gyors terápiás terv felállítása életet menthet. Az urológiai szakrendelést nagy tapasztalattal rendelkező, a szakmát kiválóan ismerő orvos végzi. Andrológiai rendelésünkön a külső férfi nemi szerv veleszületett és szerzett betegségeinek a kezelése folyik. A nemi úton terjedő betegségek gyógyítását és kezelését is hatékonyan végezzük. Meddőségi és impotencia panaszok esetén a kivizsgálás hozzáértéssel és tapintattal történik. Munkánkat a főváros legkorszerűbb laboratóriumai segítik.

Dimenzió Egészségközpont

Dimenzió Egészségközpont

Egészségközpont magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások,szakrendelések és szűrések,munkaegészségügy,tanácsadás prevenció Budapesten a belváros szívében. Urológiai szakrendelésünkön a szervezet méregtelenítésében kiemelkedő; szerepet játszó húgyúti rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (here, mellékhere, prostata, penis) megbetegedéseinek diagnosztikájával és gyógyszeres kezelésével foglalkozunk, különösen kiemelve az urológiai daganatos ellátást. A leggyakoribb gyulladásos, vizeletvesztéses, húgyúti köves és daganatos megbetegedéseket kezeljük. Nem foglalkozunk andrológiai és megtermékenyítő; képességi vizsgálatokkal. Emellett végzünk urológiai szűrővizsgálatokat is. Amennyiben betegségével kapcsolatban nem kapott megfelelő; felvilágosítást, vagy valamit nem ért, rendelkezésére állunk második vélemény adásával és betegségével, műtéti ellátásával kapcsolatos mindenre kiterjedő; felvilágosítással, javaslatokkal.

Fabian Clinic

Fabian Clinic

Klinikánk Buda zöldövezeti részén a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén több mint 600 négyzetméteren helyezkedik el. A mélygarázsban biztosított a parkolás, klinikánk a garázs szintjeiről lifttel is könnyen megközelíthető. A Fábián Klinika rendelkezik urológiai szakrendeléssel és lehetőség van az alábbi vizsgálatok elvégzésére: Urológiai szakorvosi vizsgálat, PSA, Hasi- kismedencei áttekintő ultrahang, Here ultrahang. Urológiai plasztikai műtétek is lehetségesek: a görbület korrekciója, körülmetélés, pénisz protézis behelyezése

Gaba Medical Center

Gaba Medical Center

A magyar egészségügy háborgó tengerén létrehoztunk egy nyugodt, békés szigetet, ahol semmi sem fontosabb, mint az idelátogató betegek sorsa, mielőbbi gyógyulása, minél szakszerűbb, teljesebb kiszolgálása. Ez egy olyan sziget, ahol a gyógyulni vágyók hozzáértő gondoskodást, professzionális ellátást kapnak és nem kioktatást; hatékony kezelésben, útmutatásban részesülhetnek bajaik enyhítésére és nem teszik ki őket idegőrlő várakoztatásnak, nem küldik feleslegesen értelmetlen vizsgálatokra. Célunk az, hogy az egyes szakterületek kiemelkedő tudású, elismert orvosai segítségével egy olyan gyógyító bázist létesítsünk Pestújhelyen, amelynek rangját szakmai teljesítménye és kezelt betegeinek elismerése adja meg. Szakrendelőnk többprofilú, több szakma jeles képviselője dolgozik intézetünkben Az urológiai szakrendelésen az általános urológiai betegségek vizsgálata és kezelése folyik. A rendelésen lehetőség van azonnali vizelet vizsgálatra, urológiai ultrahang vizsgálatra, valamint helyi érzéstelenítésben kisebb urológiai beavatkozások elvégzésére. Az általános urológiai panaszokon kívül foglalkozunk az időskori férfiak vizelési problémáival, prostata szűrővizsgálatokkal, a férfiak merevedési panaszaival, valamint a nők vizelettartási gondjaival.

Ilka Egészségház

Ilka Egészségház

Az Ilka Egészségház Budapest XIV. kerületében az Ilka utca 36. 1.em. 3. szám alatt található, ahol a lehető legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel, széleskörű gyógyító és megelőző ellátást biztosítunk betegeink számára barátságos és harmonikus környezetben. Orvosaink munkáját szakképzett asszisztensek és dietetikusok segítik. Urológiai vizsgálatokra is van lehetőség.

Körúti Orvosi Centrum

Körúti Orvosi Centrum

A Körúti Orvosi Centrumban a férfiakat és nőket érintő urológiai problémákra - a visszatérő hólyaghurut, a prosztatabetegségek, és a felnőttkori fitymaszűkület által okozott panaszokra - egyaránt megoldást kínálunk. Előre egyeztetett időpontban, várakozási idő nélkül várjuk kulturált rendelőnkben, ahol a kivizsgálástól a laborvizsgálatokon keresztül a szükséges kezelésekig, sőt a szükséges sebészeti beavatkozásokig minden rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy panaszait kezeljük.

Mátyásföld Klinika

Mátyásföld Klinika

Teljeskörű orvosi vizsgálatok és kezelések Budapest egyik legpatinánsabb magánklinikáján, a Mátyásföld Klinikán. 10 éve működik és az alábbi urológiai problémákkal foglalkozik: Szűrővizsgálatok (vese-, prosztata-, here-, hugyhólyagdaganat), Vizelési zavarok (dysuria), A hugyutak gyulladásos betegségei, Köves megbetegedések Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH), Prosztatagyulladás/prostatitis/, Női vizelettartási zavarok (incontinentia), vizsgálata és kezelése, vaginometria, Férfi szexuális zavarok (impotentia), Férfi klimax, Férfi meddőség, Gyermekkori éjszakai ágybavizelés, UH-vizsgálat, endoscopos diagnosztika, flowmetria, Vaginometria. Dr. Walter György urológus rendel.

Millenáris Egészség Centrum

Millenáris Egészség Centrum

Millenáris Egészség Centrum Az urológiai osztályon a hagyományos mellett a legmodernebb vizsgálati módszerek közül választhatnak. Pl. PSA, PCA3, AFP,HCG,LDH - daganatjelző vizsgálatok és ultrahang. Valamint lehetőség van hagyományos urológiai műtétek végrehajtására,és lézeres műtétre is.

Hirdetés
Potencia Klinika

Potencia Klinika

A Mr. Clinic rendelő egyike az első hazai magánrendelőknek. 1992-ben kezdte meg működését. Jelenleg évente többezer beteget fogadunk. Potencia problémákkal, urológiai és nemi betegségekkel, valamint a változó kori férfi betegségekkel foglalkozó, korszerű klinika. A weboldalon részletes leírást kapunk a betegségekről, valamint az oldalon üzemel egy fórum, ahol a látogatók föltehetik a kérdéseiket is.

Róbert Kórház Urológiai szakrendelés

Róbert Kórház Urológiai szakrendelés

Belátható idő alatt, tervezhető terápia segítségével megszabadul keserves panaszaitól! Nőknél idült hólyaghurut, férfiaknál a prosztata jóindulatú megnagyobbodása vagy prosztata gyulladás, ezeken felül vesekő, további gyulladások, fejlődési rendellenességek, veseelégtelenség - ezek a leggyakoribb panaszok, mellyel pácienseink hozzánk fordulnak. Elsődleges célunk, hogy a széles középosztály számára prémium minőségű szolgáltatást nyújtsunk. Családi csomagjaink árképzésének és kedvezményeinek célja a családi költségvetés támogatása. Ezért árainkat betegeink anyagi lehetőségeihez igazítottuk. Jó ár-érték arányú szolgáltatást adunk pácienseinknek, hálapénz elfogadása nélkül is. Magánklinikánk mentes a zsúfoltságtól. A vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük, várakozás nélkül. Magánklinikánkon a műtétre várakozás hónapjai napokra rövidülnek.

Virányos Klinika

Virányos Klinika

A Virányos Klinika fő tevékenységi körei közé tartozik a plasztikai sebészet, járóbeteg szakrendelések, egészségügyi szűrések, foglalkozásegészségügyi szűrések, hatósági vizsgálatok. Megtalálható továbbá a HPV - méhnyakrák szűrés is. Az urológiai osztályon általános urológiai vizsgálatok és kezelések, daganatszűrés, here-, húgyhólyag-, prosztata-, és vesedaganatok radikális műtéti és konzervatív kezelése történik.

Zugligeti Klinika

Zugligeti Klinika

A Zugligeti Klinika Kft. 2000-ben létesült Buda egyik legszebb részén. Kiváló szakorvosokkal és kultúrált körülményekkel várjuk betegeinket. Az Urológiai részlegen dolgozik Dr. Kovács András elismert urológus.

Tuti menü