Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki egészségcentrum képes leírás - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu
részletek »

Vidéki egészségcentrum - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: urologus.tlap.hu » Vidéki egészségcentrum
Keresés
Találatok száma - 4 db
Da Vinci magánklinika

Da Vinci magánklinika

A Da Vinci Magánklinika Magyarország egyik legexkluzívabb magánkórháza. A Pécsi Orvostudományi Egyetem neves szakorvosainak csoportpraxisa és a Mecseken, közvetlenül város felett felépített panorámás üveg-acél kórházépület együttese egyedülálló lehetőséget teremt. 1200 nm-n 8 orvosi rendelő, 3 fogorvosi rendelő , két nagyműtő és 7 betegszoba szolgálja közel 50 orvos munkáját. A 18 férőhelyes, betegek parkolását szolgáló tér közvetlen a bejárat előtt helyezkedik el. A 2011-ben átadott 5 emeletes modern épületre jellemző zöld teli üveg felületek jól jellemzik a XXI. századi modern technológiát, szobáiból, rendelőiből pedig kivételes kilátást biztosítanak a klinikát körülvevő fenyvesre és a Mecsek lábánál elterülő pécsi látképre.

Medicopus

Medicopus

A Medicopus nonprofit Kft. fő feladata a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház tárgyi és személyi feltételeit és hátterét igénybe véve olyan egészségügyi szolgáltatások nyújtása, amelyeket az OEP nem finanszíroz, vagy csak nagyon hosszú várakozási idő után lenne elérhető a fekvőbeteg, járóbeteg, valamint diagnosztikai területen. A nonprofit Kft 100%-os állami tulajdonú. A Kft által nyújtott szolgáltatásokat a betegek teljes egészében térítéskötelesen, az OEP által finanszírozott ellátáson kívül, attól elkülönítetten vehetik igénybe.

Medirect

Medirect

A honlap alapvető ismeretek tartalmaz tevékenységünkről. Igyekeztünk a lehető legvilágosabban elrendezni az általunk fontosnak ítélt információkat, melyek segíthetnek Önnek problémája megoldásában. Az egyes témaköröket a menüben választhatja ki. Részletes információkat olvashat az általunk nyújtott szolgáltatásokról, a rendelő technikai felszereltségéről. Levelező rovatunkban válaszolunk kérdéseire, ill. tanácsokkal láthatjuk el. Reméljük, hogy az itt olvasható és látható információk felkeltik érdeklődését és amennyiben felkeresi rendelőnket szolgáltatásaink minősége tovább erősíti bizalmát.

Supertech Kft

Supertech Kft

Keresse fel a Supertech Egészségközpontot Pécsett a Hungária u. 28-30-ban. Telefonon vagy E-mail-on megbeszélt idôpontban elvégezzük komplex egészségvizsgálatát hagyományos orvosi vizsgálat mellett műszeres és laboratóriumi, vérvizsgálati valamint computeres tesztekkel, iriszdiagnosztikával együtt. Nem kell várakoznia, azonnal eredményt kap, és egészsége megórzéséhez, helyreállításához részletes javaslatot adunk. A klasszikus gyógyítás mellett gyógynövények alkalmazását javasoljuk, természetgyógyászati és tradicionális kínai kezeléseket, stresszoldást, kondícionálást biztosítunk, megtanítjuk relaxálni.

Tuti menü