Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki magánrendelések képes leírás - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu
részletek »

Vidéki magánrendelések - Urológia - kórházak, betegségek és gyógymódok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: urologus.tlap.hu » Vidéki magánrendelések
Keresés
Találatok száma - 10 db
Dr. Csikai Barna

Dr. Csikai Barna

Dr. Csikai Barna szakmai bemutatkozása. Az orvos az alábbi szolgáltatásokat nyújtja nyíregyházi rendelő intézetében: Urológiai vizsgálatok. Vizeletürítési és vizelettartási problémák, vesekő, hólyagkő, merevedési zavarok, fitymaszűkület, prosztata betegségek kezelése. Az oldalunk láthatjuk a rendelő intézet képeit.

Dr. Csüllög Ferenc

Dr. Csüllög Ferenc

Dr. Csüllög Ferenc szakmai bemutatkozása mellett a különféle urológiai és andrológiai betegségeket (vesekő, prosztataproblémák, merevedései gondok) is bemutatja valamint lehetőség van tesztek kitöltésére. Az orvos tevékenységei: vese, a húgyhólyag, a prosztata, a here és a hímvessző betegségei. Merevedési zavarok. Vizelettartási problémák. A vese, a hólyag és a here ultrahangos vizsgálata. Prosztata daganat szűrése. Fitymaszűkület. Húgyúti kövesség.

Dr. Járomi Péter

Dr. Járomi Péter

Dr. Járomi Péter , urológus szakorvos magánrendelésének bemutatása. Rendelésünk új ultrahang készülékkel bővült, mely pontosabb képalkotó vizsgálatok végzésére ad lehetőséget. Az orvos az alábbi tevékenységekkel foglalkozik: urológiai fizikális vizsgálat elvégzése, vizelési panaszok kivizsgálása, férfi potenciazavarok kivizsgálása és kezelése, gyermekkori urológiai betegségek szűrése, kezelése, vese, húgyhólyag, illetve végbélen keresztüli (transrectalis) ultrahang vizsgálat, vizeletvizsgálat, prosztata rákszűrés: PSA vizsgálat ujjbegyből vett vérminta segítségével, PCA3 vizsgálat vizeletből, mely a PSA vizsgálatnál érzékenyebb a rák kimutatása tekintetében, erősen prostata specifikus, csökkenti a szükségtelen biopsiak (prostata műtéti mintavétel) számát, javítja a diagnosztikát valamint receptfelírás

Dr. Kovács Péter

Dr. Kovács Péter

Dr. Kovács Péter urológus weboldala. A szakmai bemutatkozás mellett az urológiai betegségekről is információt kapunk az oldalon. Az orvos bemutatkozása: 'Gyakornoki éveim alatt az európai urológus-rezidens társaság (ESRU) magyarországi titkára voltam másodmagammal, melynek révén hasznos külföldi kapcsolatokat sikerült kiépítenem a madridi, prágai, berlini, párizsi rendezvényeink során. Tagja vagyok a magyar (MUT) és európai urológiai társaságnak (EAU), valamint a nemzetközi endourológiai társaságnak. 2006 óta minden évben részt veszek az európai urológus társaság éves kongresszusán. Tevékenység: Érdeklődés i és tevékenységi körömbe - a férfi termékenységi kivizsgáláson kívül - az urológia teljes vertikuma tartozik (daganatos betegségek; kövesség; prosztata bántalmak; gyulladásos betegségek; merevedési zavarok; női és férfi vizelettartási zavarok).'

Dr. Laczkó István

Dr. Laczkó István

Saját bemutatkozó:Urológia magánrendelésünk a debreceni Kenézy Kórház MedHotel épületében müködik. Az épület és a rendelő exkluzív igényeket is kielégítő kivitelezésű. Az urológiai vizsgálatokhoz szükséges vizsgálatokat a helyszínen végezzük. Amennyiben betegsége kórházi ellátást, esetleg műtétet igényel a MedHotel épületében egyágyas, igényesen felszerelt szobákban tudjuk elhelyezni. Részletekről érdeklődjön telefonon! Az prosztata megbetegedések szűrése és gyógyítása mellett az orvos az alábbi problémákkal is foglalkozik: merevedési zavar, fitymaszűkület, gyermekkori fityma letapadás, húgycsőgyulladás, hólyaghurut, veseproblémák, nemi szervek betegségei, stb.

Dr. Papp Ferenc

Dr. Papp Ferenc

Kecskeméten és Szekszárdon nyugodt, kulturált környezetben, jól felszerelt magánrendeléseken előre egyeztetett időpontban várjuk a hozzánk forduló pácienseket. Fő tevékenységünk a húgyúti rendszer akut és krónikus gyulladásainak, a merevedési zavaroknak a diagnosztikája és kezelése, a vese és prosztata daganatok, a vesekövesség, valamint a külső nemi szervek elváltozásainak diagnosztikája. Lehetőség van a műtéti beavatkozást igénylő elváltozások akár egynapos sebészet keretén belüli megoldására is.

Dr. Rákász István

Dr. Rákász István

Dr. Rákász István magánrendelőjének részletes, képes bemutatása. 'A jól felszerelt , váróhelyiségből és rendelőhelyiségből álló modern épületben urológiai rendelés mellett allergológiai, gyermekgyógyászati és nőgyógyászati magánrendelés folyik. Lehetőség van az urológiai megbetegedések széles körű kivizsgálására, vérteszt (PSA) végzésére és egyéb szűrővizsgálatokra. Rövid várakozási idő alatt betegeink szórakoztatásáról TV, videó műsorokkal, zenehallgatási lehetőséggel gondoskodunk. Ön ezalatt vendégünk egy frissen őrölt kitűnő kávéra is!' A szakmai program mellett az oldal látogatója megismerheti a különböző kivizsgálási módszereket. Informatív, érdekes oldal.

Dr. Szabó Zsolt

Dr. Szabó Zsolt

Dr. Szabó Zsolt urológiai magánrendelése Egerben. 'Magánrendelésemen az urológiai fizikális vizsgálaton kívül vizeletvizsgálatot, vizelet-üledék vizsgálatot, urológiai ultrahang-vizsgálatot tudok végezni. 25 éves gyakorlattal rendelkezem az urológiai betegségek felismerésében és gyógyításában. Az egri kórház urológiai osztályán a vizeletkiválasztó rendszer és a férfi nemi szervek betegségeinek széles skálájával találkoztam, jártasságot szereztem ezek diagnosztizálásában, gyógyszeres és műtéti kezelésében. Az egyszerűtől az összetett vesemedence-, hólyag-, prosztatagyulladáson át a prosztata jóindulatú megnagyobbodásán, rosszindulatú daganatán, vese-, hólyag-, here-, hímvessző rákon, a vese- és hólyagkövességen, lágyéksérven, here-leszállási zavaron, fimózison, here-vízsérven keresztül a férfi szexuális zavarokig a betegségek gyógyítása a mindennapi tevékenységeim közé tartozik. Az urológiai műtéteket a salgótarjáni kórházban tudom elvégezni.'

Dr. Szűcs Miklós

Dr. Szűcs Miklós

Az orvos szakmai bemutatkozása információt kapunk az általa nyújtot szolgáltatásokról: Meddőségi kivizsgálás, spermium analízis, Meddőségi kivizsgálás, spermium analízis, Merevedési zavarok kivizsgálása, gyógyszeres és egyéb kezelése, Ultrahangos vese, húgyhólyag, prosztata vizsgálat, Vesekövek kivizsgálása, testen kívüli, vagy műtéti kezelés előjegyzése, Herén lévő elváltozások kivizsgálása, Prosztatarák szűrés, Vizelési zavarok kivizsgálása, kezelése Vesekövek kivizsgálása, testen kívüli, vagy műtéti kezelés előjegyzése, Herén lévő elváltozások kivizsgálása Prosztatarák szűrés, Vizelési zavarok kivizsgálása, kezelése, Ultrahangos vese, húgyhólyag, prosztata vizsgálat Vesekövek kivizsgálása, testen kívüli, vagy műtéti kezelés előjegyzése, Herén lévő elváltozások kivizsgálása Prosztatarák szűrés, Vizelési zavarok kivizsgálása, kezelése, Ultrahangos vese, húgyhólyag, prosztata vizsgálat Vesekövek kivizsgálása, testen kívüli, vagy műtéti kezelés előjegyzése, Herén lévő elváltozások kivizsgálása Prosztatarák szűrés. Az oldalon olvashatunk a különböző problémákról és kezelési módokról. Vizelési zavarok kivizsgálása, kezelése Merevedési zavarok kivizsgálása, gyógyszeres és egyéb kezelése Ultrahangos vese, húgyhólyag, prosztata

Hirdetés
Online foglalás urulógus szakorvoshoz

Online foglalás urulógus szakorvoshoz

A vizeletkiválasztó rendszer, a férfi külső és belső nemiszervekkel betegségeivel foglalkozik az urológia. Az urológus doktor fő feladatai közé tartoznak a vizeletkiválasztó rendszer, a visszatérő hólyaghurut, a prosztataszűrés, a vese, az inkontinencia és a férfi nemiszervek megbetegedéseinek gyógyítása. Ahhoz, hogy könnyen elkerülje az időrabló és hosszas várakozást az urológiai rendelésen, foglaljon időpontot és orvost előre. Foglalja le az urológiai vizsgálatát még ma, a Foglalj Orvost oldalon!

Tuti menü